Publicat : lun, nov. 21st, 2016

Festivitate de premiere a elevilor participanti la Campania “EcoAtitudine=Responsabilitate, Informaţie, Acţiune”

eco-okIn data de 28 noiembrie, la ora 10:00, la Scoala Gimnaziala Marin Voiculescu din Giurgiu va avea loc festivitatea de premiere a copiilor din municipiul Giurgiu care au participat la campania „EcoAtitudine=Responsabilitate, Informaţie, Acţiune”, editia 2016.
EcoAtitudine, alături de cele mai importante instituţii ale statului care activează în domeniul protecţiei mediului, îşi propune schimbarea unor mentalităţi care să determine atitudini eco. Se pune accent pe colectarea selectivă a deșeurilor, astfel încât generațiile tinere să conștientizeze că reciclarea este singura modalitate prin care reușim să salvăm mediul înconjurător.
“Spunem STOP depozitării deșeurilor și nu ne limităm doar la aclamarea acestei sintagme, ci acționăm în consecință. Construim temelia care se va ramifica prin generații de tineri ce vor acționa în spiritul celor 3R: reducere, reutilizare, reciclare, iar, ȋn acest scop, vom angrena cât mai multe instituţii publice şi private”, spun cei de la EcoAtitudine.
Pentru mai multe informații puteți gasi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Campania-EcoAtitudine-2016 dar și pe www.ecoatitudine.eu.

Despre autor

-