Publicat : Dum, oct. 11th, 2015

Fotocitirea – liceenii pot invata sa citeasca mai repede

fotocitireaPrimaria Municipiului Giurgiu organizeaza miercuri, 14 octombrie, ora 17.00, la Ateneul Nicolae Balanescu o conferinta dedicata in special elevilor elevilor de clasa a XII, care vor sustine la vara examenul de bacalaureat. Este vorba despre o metoda de citire rapida – fotocitirea.

In cadrul conferintei, Connie Larkin –  in calitate de instructor in fotocitire va prezenta aceasta metoda de citire rapida – o metoda foarte eficienta, mai ales pentru cei  care trebuie sa inmagazineze o cantitate mare de informatie. Metoda a fost aplicata cu succes de catre instructorul Paul R. Sheele pe diverse grupuri de studenti din institutii de invatamant  americane si, de curand a fost implementata cu succes in unele licee din Capitala, acolo unde rata de promovabilitate la BAC a crescut la 80%.

Conferinta de miercuri este organizata cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean si Primariei Giurgiu si va deschide o serie de astfel de intalniri. Participarea este gratuita, invitatiile fiind deja facute elevilor din clasele a XII-a de la liceele si colegiile din municipiu.

Atat elevii cat si profesorii vor fi introdusi in tainele fotocitirii, fiind de fapt un curs de initiere in aceasta tehnica pe cat de veche, pe atat de necunoscuta.

Despre autor

-