Publicat : vin, nov. 6th, 2015

Fripturistii strazii rup usa Cotroceniului

cotroceniDupa declaratia nefericita a presedintelui Iohannis, ca se va intalni cu reprezentantii societatii civile si cu cei care de trei zile ies in strada s-a produs ceea ce era de asteptat. In acest moment Strada nu are un lider, acolo abia se cristalizeaza doleantele, iar prin multime colcaie fripturistii. Care au ajuns, asa cum era de asteptat, primii la usa Cotroceniului, unde a inceput cearta pe ciolan.

Ce facem, inlocuim niste corupti cu niste oportunisti?

Mai mult, un lider de partid a fost invitat la consultari la Cotroceni din partea societatii civile. Este vorba despre Nicusor Dan, presedintele partidului Uniunea Salvati Bucurestiul.

Revenim si… repetam: Domnule presedinte Klaus Iohannis, puteti mai mult de atat!

Sau nu?

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Domnul Iohannis vine din partea PNL , Dnul Gim Diaconescu din partea PSD .Asa ca nu-l mai acuzati ca-i potential criminal .Dansul stie perfect diferenta dintre bine si rau ….hahaha

  2. Aurelian spune:

    Din articolul dvst reise ca Nicusor Dan este unul dintre politicienii corupti si oportunisti dar, asa cum se poate observa dintr-o sumara cautare pe net, partidul sau a fost creat dintr-o actiune civica de a pastra si proteja obiective marcante ale capitalei. Asa ca acest articol pare mai mult tendentios decat obiectiv. As spera sa fie doar incompetenta, dar si incompetenta denigreaza si cateodata ucide (ca sa fim in spiritul strazii).