Publicat : sâm, iul. 11th, 2015

Germania – locuri de munca in domeniul hotelier – gastronomic

germaniaEURES Romania dispune de 50 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Bucuresti in luna octombrie 2015. Angajatori germani reprezentati de Serviciile de Plasare Internationala din cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialitatilor ZAV Bonn ofera locuri de munca pentru urmatoarele ocupatii: bucatar/bucatar sef/bucatar specialist (15 posturi), ospatar (15 posturi), barman (5 posturi) si personal in industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioada de cel putin 6 luni, incepand cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1700 – 2400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist si de 1450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem.

Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0752.096.262 sau 0246/230613, int. 219 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 8, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inregistrarea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);

– copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model  Europass (cu fotografie) in  limba germana (Lebenslauf);

– cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Despre autor

-