Publicat : mie, mart. 29th, 2017

Ghiseu unic la Primaria Giurgiu

Primaria-GiurgiuIn maximum doi ani, in cadrul Primariei Giurgiu se va infiinta un birou unic, unde sa le fie rezolvate cetatenilor toate problemele, fara a mai fi nevoie ca acestia sa se plimbe de la un birou la altul, de la un department la altul. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Barbu in cadrul unei conferinte de presa…
“Toate compartimentele din Primarie, plus directiile subordonate consiliului local, DITL, DAS – toate vor avea birouri in cadrul biroului unic. Vor avea conexiune cu serverul din Primarie si cu toate departamentele unde lucreaza cei de la biroul unic… Cetatenii isi vor lua numere de ordine pentru ghiseul unde trebuie sa isi rezolve problema si vor  avea afisat chiar si timpul estimativ de asteptare… Ghiseul va functiona intr-o maniera moderna si rapida, astfel incat majoritatea problemelor cetatenilor sa fie rezolvate in aceeasi zi.
Totul va fi inregistrat, iar inregistrarile vor fi pastrate 7 (sapte) zile, astfel ca cei care vor sa faca o reclamatie sau sesizare o pot face in aceasta perioada, avand ca dovada inregistrarea… Cred ca este o modalitate in care lucrurile intra pe un fagas normal, civilizat”, a declarat edilul sef.

Despre autor

-