Publicat : mar, mai 2nd, 2017

Groapa de gunoi va deveni functionala – de ce sunt nemultumiti primarii din judet…

M.Mina - pres CJSaptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina a facut cateva precizari cu privire la faptul ca, in sfarsit, groapa ecologica de gunoi va putea fi data in exploatare.
In calitate de presedinte al CJ, Marian Mina si-a felicitat colegii din institutie pentru implicarea de care au dat dovada in rezolvarea problemelor care au intarziat nepermis de mult exploatarea investitiei (cu costuri enorme pentru u.a.t.-urile din judet – N.R.).
“S-au finalizat lucrarile de remediere a problemelor pe care le aveam la aceasta investitie si felicit public colegii din Consiliul Judetean pentru acest lucru. Vom avea foarte curand si receptia lucrarilor de remediere si ma bucur ca dupa atatia ani vom avea aceasta groapa functionala. Urmeaza sa facem o adresa catre Mediu pentru a obtine autorizatia. Am facut o inspectie video a conductelor pentru a avea siguranta ca acestea nu au scurgeri, iar cele doua firme de salubrizare vor incepe activitatea in maximum doua saptamani”, a declarat Marian Mina.
Liderul PSD a mai spus ca a avut o intalnire cu primarii din localitatile judetului, intalnire in cadrul careia s-au discutat problemele pe care primariile le intampina in functionarea celor trei ADI-uri “care nu functioneaza atat de bine”…
“Din pacate pentru judet, doleantele primarilor vis a vis de groapa de gunoi sunt indreptatite, pentru ca acele contracte cu firmele de salubrizare au fost incheiate in anul 2008 si nu mai corespund conditiilor de astazi. Acum este nevoie de o colectare a gunoiului din poarta in poarta (iar contractele nu sunt incheiate pentru acest tip de colectare – N.R.), numarul locuitorilor nu mai corespunde, iar primarii nu au de unde suporta cheltuieli suplimentare…”, a precizat liderul PSD Giurgiu.
Marian Mina a mai declarat ca daca nu se ajunge la o intelegere de micsorare a tarifelor cu operatorii va solutiona aceasta problema prin gasirea unei “portite legale” de reziliere a contractelor…

Despre autor

-