Publicat : mie, aug. 5th, 2015

GSL Giurgiu – conducere noua, viziune noua

GSL 1De aproape o saptamana, noul director al SC Giurgiu Servicii Locale (GSL) Giurgiu este George Palalau. Un tanar cu alta viziune a modului in care societatea – aflata in subordinea Primariei – trebuie sa actioneze.

Ieri, in Parcul Mihai Viteazul se vopsea fantana arteziana, se reconditionau bancile, se tundea gardul viu si, mai ales, se uda iarba. Mai mult de 10 angajati ai GSL forfoteau prin parc sa finalizeze ceea ce aveau de facut.

George palalau“Nu vreau sa imi fac publicitate, suntem o societate care isi desfasoara activitate in conditii ingrate, uneori sub presiunea cetatenilor. Nici nu doresc sa spun cum am gasit societatea, sau sa vorbesc despre “greaua mostenire”. Vreau doar sa facem ceea ce trebuie facut…”, ne-a spus scurt George Palalau.

gsl 2Am inteles insa ca modul de lucru s-a schimbat vizibil. Nu mai sunt trimisi cate doi/trei angajati la o lucrare, care sa lungeasca lucrarea respectiva pana la calendele grecesti, ci se actioneaza concertat, pe obiective care sa fie finalizate rapid. Ceea ce inseamna ca rezultatele sunt vizibile in timp scurt… Conducere noua, viziune noua…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Ceti spune:

    Conducere nou da… dar viziunea noua unde este? :)))
    Vad o fantana ca oricum o vopseste in fiecare, chiar daca este sa nu a primariei si o poza din parca asa cum a fost intodeauna! Mdaaaaa…. :)))))