Publicat : lun, feb. 19th, 2018

Hingherii au capturat cainele agresiv din cartierul Tineretului

animalCainele agresiv care teroriza de aproape doua saptamani o zona de blocuri din cartierul Tineretului a fost prins astazi.
Desi s-au facut mai multe incercari de a fi capturat prin metode clasice, de fiecare data patrupedul s-a dovedit a fi mai siret decat hingherii. Astazi insa a fost tranchilizat si dus la adapostul de caini comunitari.
Gina Isaia, coordonatorul Serviciului gestionare caini fara stapan a facut cateva precizari pentru Opinia giurgiuveanului:
„Astazi in jurul orei 11:00, cainele a fost prins prin tranchilizare, iar in momentul in care l-am adus la adapost am observat faptul ca are microcip. Astfel am putut afla ca proprietarul animalului este din localitatea Oinacu, iar cazul a ajuns la Politia locala, care va lua masurile necesare impotriva stapanului acestui caine.
Am constatat de asemenea ca acest caine a fost vaccinat antirabic in luna noiembrie 2017 si ramane sa aflam si imprejurarile in care a ajuns in Giurgiu”, a precizat Gina Isaia.
N.R. Sigur ca animalul nu are nicio vina, acesta marcandu-si si aparandu-si noul teritoriu. Insa de saptamana trecuta, acest caine avea castron pentru apa la scara blocului 17/613, bloc din care cativa locatari ii dadeau sa si manance. Aceeasi locatari care au sunat disperati la serviciul ecarisaj si care se aratau oripilati de agresivitatea patrupedului…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Andrei spune:

    Acelasi lucru se intampla si in centru mai precis langa sc.nr.4 trecatorii sunt agresati de catre un caine care se adaposteste la Bl.4/1B rugam hingherii sa vina sa-l ia multumim.