Publicat : mie, feb. 18th, 2015

In Giurgiu se vor construi inca 90 de apartamente ANL

anlPrimaria Giurgiu a demarat formalitatile pentru construirea pe inca doua amplasamente a doua blocuri ANL. Astfel, in zona Obor va incepe constructia unui bloc ANL cu 55 de apartamente, iar in zona Steaua Dunarii inca 44 de apartamente.

Consiliul local s-a reunit de curand in sedinta extraordinara si a aprobat proiectelede hotarare pentru ca terenurile pe care se vor construi cele doua blocuri sa fie libere de sarcini.

„Suntem trecuti la prioritati pe lista de investitii si sper ca in aceasata vara vor incepe lucrarile. Este foarte bine ca aceste locatii au toate utilitatile, pentru ca Primaria nu va mai investi decat foarte putini bani in alei si parcari, pentru ca exista retelele de apa, canalizare, incalzire si retea electrica… „, a declarat edilul sef – Nicolae Barbu.

El a mai precizat ca pentru 75 de locuinte sociale (fostele blocuri Dunareana din cartierul Tineretului) s-a dat deja ordinul de incepere a lucrarilor. Termenul pentru finalizarea acestor locuinte sociale este pana la sfarsitul acestui an

Despre autor

-