Publicat : lun, feb. 23rd, 2015

In municipiul Giurgiu se vor mai construi trei sali de sport

n. barbuIntr-o recenta conferinta de presa, primarul municipiului a precizat ca in acest an va incepe constructia a inca trei sali de sport:

Consiliul local Giurgiu a aprobat in sedinta extraordinara, proiectul cu privire la angajamentul de a asigura din bugetul local finantarea construirii a trei noi sali de educatie fizica in cadrul scolilor gimnaziale nr.2 ”Mircea cel Batran”, nr. 6 ”Savin Popescu” si scoala generala nr. 7. Cele trei sali de sport vor fi construite printr-un program al Companiei Nationale de Investitii, iar municipalitatea va asigura fondurile necesare pentru amenajarea perimetrului adiacent salilor, cu alei, spatii verzi, racordarea la utilitati (apa, canal, gaze, energie electrica si termica), precum si intretinerea si exploatarea celor trei Sali de sport. Doua dintre aceste sali vor fi destinate, in special, desfasurarii orelor de educatie fizica si sport. Sala care se va construi in incinta Școlii nr. 6 va fi o sala de sport mai mare, care va dispune de un anumit numar de locuri si in care, pe langa activitatile didactice, se vor putea desfasura si competitii sportive” a declarat edilul sef.

Autoritatile locale vor avea obligativitatea de a asigura, in conditiile legii, suprafetele de teren necesare pentru depozitare si organizarea de santier si obligativitatea ca dupa predarea amplasamentului si a obiectivului realizat, sa mentina destinatia acestuia pe o perioada de minimum 15 ani.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. gigel spune:

    Pai asta ne lipsea, in sfarsit … apoi vreo cateva biserici si o pista sau doua de schi.