Publicat : Dum, dec. 6th, 2015

In pas cu tehnica – Primarul municipiului, LIVE cu cetatenii

CONFERINTAIncepand de vineri, 4 decembrie 2015, primarul Nicolae Barbu a intrat in direct cu cetatenii municipiului Giurgiu, printr-un sistem de audiente online. In acest mod, primarul va putea raspunde intrebarilor cetatenilor municipiului Giurgiu, printr-un sistem de video conferință pe site-ul primariei www.primariagiurgiu.ro.
Nicolae Barbu a precizat ca astfel va putea cunoaste mai bine si mai rapid p[roblemele care sunt in diferite zone ale municipiului, astfel incat rezlvarea sa fie una mai eficienta.
Asadar, toti locuitorii orasul pot sa puna intrebari, sa sesizeze probleme sau sa vina cu propuneri la adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina personala de facebook a primarului Nicolae Barbu sau pe cea a Primariei Giurgiu, precum si la numerele de telefon: 0246/211 627 (int.188) și 0735 600 791(doar SMS). Reprezentantii Primariei vor prelua intrebarile adresate de cetateni si vor fi puse la dispoziția primarului pentru răspunsuri.
Audiențele video online au loc in fiecare vineri in intervalul orar 15:00-16:30 si vor putea fi vizionate de giurgiuveni pe site-ul Primariei www.primariagiurgiu.ro la sectiunea EVENIMENTE LIVE, unde vor putea fi urmarite in direct.

Despre autor

-