Inner Wheel – Ghiozdane si carduri cadou pentru elevi din familii cu posibilitati financiare reduse

Doamnele din Clubul Inner Wheel Giurgiu au organizat miercuri, 5 septembrie o actiune cu caracter socio-umanitar: au oferit 37 de ghiozdane complet echipate pentru tot atatia copii care pe 10 septembrie incep anul scolar.
Copiii au fost identificati de doamnele din Inner Wheel, dupa criterii sociale; copii din familii cu posibilitati financiare reduse, din familii cu multi copii sau monoparentale.
“ Din fonduri proprii, Clubul nostru a achizitionat 37 de ghiozdane complet echipate pentru copii care provin din familii cu probleme sociale. Este vorba de copii de varste diferite, de la clasa zero, pana la elevi de liceu. Nu sunt numai copii din municipiul Giurgiu, ci sunt si din localitatile Oinacu, Gogosari, Gaujani si Letca Noua. Pe langa aceste ghiozdane echipate diferit pentru fiecare clasa in parte, Clubul Inner Wheel a oferit fiecarui copil si cate un card cadou in valoare de 50 de lei”, a precizat Agrina Vladu, viceguvernator Inner Wheel Romania.La randul sau, doamna Maria Ghita, presedintele Clubului Inner Wheel Giurgiu, cea care a inmanat ghiozdanele copiilor prezenti la eveniment a precizat:
“Nu este o actiune de anvergura, aducem o picatura de speranta intr-un ocean de suferinta… Daca fiecare dintre cei cu potential ar face astfel de gesturi, acest ocean s-ar micsora vizibil”.