Publicat : joi, dec. 10th, 2015

Intalnire de gradul trei la ISU Giurgiu

isu grCu ocazia Zilei Internationale de Lupta Impotriva Coruptiei, la sediul ISU Giurgiu a avut loc o intalnire intre reprezentantii celor mai importante institutii care lupta pe acest „front” si reprezentanti ai institutiilor administrative din Giurgiu.
Astfel, in data de 09 decembrie 2015, Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu in parteneriat cu Consiliul Judetean Giurgiu, Primaria municipiului Giurgiu si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Vlasca” al Judetului Giurgiu a organizat un seminar cu tema: ,,Conflictul de interese in achizitiile publice: regim juridic si prevenire timpurie”.
Evenimentul a fost organizat in baza protocoalelor institutionale de colaborare incheiate in vederea promovarii unor mesaje cu continut informativ – preventiv anticoruptie si pentru diversificarea canalelor de informare a societatii civile si este incadrat in seria de activitati de prevenire dedicate ,,Zilei Internationale Anticoruptie – 9 Decembrie”.
La invitatia organizatorilor au participat si au prezentat teme de interes functionari din cadrul Agentiei Nationale de Integritate, Directiei Generale Anticoruptie si Departamentul de Informatii si Protectie Interna.
La eveniment au fost prezenti 50 de invitati – angajati cu functii de conducere si executie implicati in derularea procedurilor de achizitie publica din cadrul structurilor judetene ale Ministerului Afacerilor Interne, ai institutiilor subordonate Consiliului Judetean, Consiliului Local Giurgiu si ai unitatilor deconcentrate.

Despre autor

-