Publicat : mar, iul. 26th, 2016

Intalnire de lucru la Incubatorul de Afaceri Giurgiu

Gr. HubMarti, 26 iulie, in sala de sedinte a Incubatorului de afaceri Giurgiu a avut loc o intalnire informativa de lucru la care au participat majoritatea reprezentantilor firmelor incubate. Din partea OTIMMC Ploiesti a fost prezenta la eveniment Camelia Sandu, seful institutiei amintite.
Ionel Burea, in calitate de gazda a evenimentului a facut un remmember al activitatilor firmelor din incubator, aratand ca in acest moment, institutia din Giurgiu, desi noua se claseaza in primele trei din tara in ce priveste eficienta tragerii de fonduri nerambursabile pentru achizitia de echipamente.
“Sunt multumit si de faptul ca firmele incubate au inteles sa respecte obligatiile pe care le au conform contractului de incubare si de asemenea sunt incantat de faptul ca aceste firme colaboreaza deja intre ele” a precizat Ionel Burea, administrator al Giurgiu Hub.
La randul sau, seful OTIMMC Ploiesti, Camelia Sandu a facut o scurta informare cu privire la programele de finantare care pot fi accesate de firmele din incubator si a raspuns intrebarilor si nelamuririlor reprezentantilor firmelor din incubator.

Despre autor

-