Publicat : mar, mai 26th, 2015

Jandarmii din Giurgiu, pe podium

jandMentiune la Campionatul de Atletism si Cros

Plutonierul adjutant Sandu Florin, care a reprezentat si anul acesta Jandarmeria Romana la Campionatul de Atletism si Cros organizat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, a obtinut o mentiune la proba de saritura in lungime.

Faza finala pe minister s-a desfasurat in perioada 19 – 22 mai a.c. in municipiul Brasov, jandarmul giurgiuvean intrand in concurs la categoria de varsta 35-45 de ani.

Desi in anul 2014 acesta s-a clasat pe pozitia a 3-a, din cauza unei accidentari jandarmul giurgiuvean nu a reusit sa isi doboare recordul personal de 6 m.

Plutonierul adjutant Sandu Florin isi desfasoara activitatea in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu din anul 1997, fiind licentiat al „Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport” Bucuresti.

 Jandarm Doncea Catalin, calificat la Campionatul European de Tenis de masa al Politistilor

Plutonierul adjutant Doncea Catalin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu va reprezenta Ministerul Afacerilor Interne si Jandarmeria Romana la Campionatul European de Tenis de masa al politistilor. Competitia va avea loc la Varna, in Bulgaria, in perioada 27-31 mai a.c.

Jandarmul giurgiuvean a fost selectionat in lotul ministerului in urma rezultatelor deosebite obtinute la acest sport, respectiv medalia de aur castigata la faza finala a Campionatului de Tenis de masa organizat in luna martie.

Subofiterul jandarm este nelipsit de la competitiile interne, inca din  anul 2005 obtinand rezultate remarcabile.

Despre autor

-