Publicat : joi, mai 18th, 2017

Liceenii in concurs pe teme anticoruptie

C 1Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean si Consiliul Judetean Giurgiu au organizat – in sala de festivitati a scolii generale nr. 8 – un concurs pe teme anticoruptie pentru liceeni.
Sub denumirea “Alege sa fii corect”, concursul s-a incadrat in seria de activitati dedicate zilei de 30 mai, ziua Directiei Generale Anticoruptie (DGA).
La concurs au participat elevi de la patru licee din municipiul Giurgiu: Colegiul National Ion Maiorescu, Liceul Tudor Vianu, Liceul Tehnologic Ion Barbu si Liceul Nicolae Cartojan, care au raspuns la o serie de 28 de intrebari.
Comisarul sef Cornelia Stefan din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Giurgiu a precizat ca la finalul evenimentului, toti participantii la concurs vor primii premii de participare constand in material promotionale realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean.
La eveniment au mai participat profesori din cadrul ISJ Giurgiu, inspectorul general al ISJ – Gigi Oprisan, Gavrila Marius Danut – sef serviciu DGA Giurgiu, Mardale Nicu – reprezentant al CJ Giurgiu si Mihaela Cristea – manager public in cadrul CJ.C 2La finalul competiției, organizatorii au acordat premii câștigătorilor, după cum urmează:
– locul I – echipa de elevi din cadrul Colegiului Național “Ion Maiorescu”;
– locul II – echipa de elevi din cadrul Liceului teoretic „Tudor Vianu”;
– locul III – echipa de elevi din cadrul Liceului teoretic „Nicolae Cartojan”;
– mențiune – echipa de elevi din cadrul Liceului tehnologic „Ion Barbu”.
Câștigătorii au fost recompensați cu diplome, plachete precum si materiale de promovare constând în veste și stilouri inscripționate cu mesajul preventiv “Alege să fii corect” cât și carnețele, pixuri, flyere și brelocuri, inscripționate cu nr. de apel al liniei TelVerde anticorupție – 0800806806.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. O initiativa de laudat mai ales ca acest subiect este sensibil si de actualitate in societatea romaneasca. De asemenea am citit ca pe langa fonduri pentru agricultura si justitie, UE va directiona si catre domeniul IT de software si hardware precum productia de echipamente https://www.itdepot.ro/imprimante-etichete-242