Lista strazilor pe care se face aductiunea de gaze in zona Sloboziei – Ramadan – Alexandriei – Ghizdarului – Balanoaiei

gazeLa sfârsitul saptamânii trecute, primarul Nicolae Barbu si conducerea Wirom au stabilit de comun acord prioritatile de extindere a aductiunii de gaze pe 2016 in functie de planul de modernizare a strazilor municipiului, pentru a se actiona unitar si a se evita spargerea repetata a asfaltului.

Astfel, având in vedere ca in planul de dezvoltare al municipalitatii se afla sistematizarea cu fonduri europene a strazilor din zona Sloboziei – Ramadan – Alexandriei – Ghizdarului – Balanoaiei, pe lista aductiunilor de gaze au fost introduse strazile din aceste zone, chiar daca numarul cererilor de racordare este insuficient.
“Am inclus toata soseaua Alexandriei in program chiar daca nu sunt cereri, pentru ca si Wirom lucreaza in conditii de eficienta si daca nu sunt cereri indeajuns, ei nu fac lucrarea. Am gasit intelegere si nu vor mai face lucrarile de aducere la cota si reparatie dupa aductiunea de gaze pentru ca in urma venim noi deja cu asfaltarea si atunci nu mai avea rost sa cheltuie dumnealor bani. Au gasit, prin eliminarea acestor cheltuieli, ca acele conditii de eficienta sunt realizate si drept urmare, zicem ca pâna in luna martie-aprilie, daca si timpul va permite, toata soseaua Alexandriei va fi finalizata ca si aductiune de gaze. (…) Totodata am discutat cu cei de la Wirom pentru ca nu vazusem in lista lor de investitii pe 2016 soseaua Ghizdarului, care este cuprinsa intr-un proiect comun cu Consiliul Judetean de asfaltare, ca o continuitate a drumului judetean care merge spre Ghizdarului si spre Oncesti, si atunci am gasit aceasta intelegere de la Wirom chiar daca nu indeplineste conditiile de eficienta (sunt foarte putine cereri), dar dumnealor au zis ca vor lua in calcul si soseaua Ghizdarului ca aductiune de gaze in anul urmator”, a specificat primarul Nicolae Barbu.
De asemenea, la solicitarea primarului, Wirom a introdus in lista de aductiuni strazile Pastorului, Pictor Andreescu, dar si zona Giurgiu-Nord – Remus, intrata recent in jurisdictia municipiului.

“As avea o rugaminte, toate aceste informatii pe care astazi vi le-am transmis vor fi postate pe site-ul Primariei la sectiunea lucrari de investitii Wirom. Acolo aveti toate autorizatiile de constructie care s-au dat catre Wirom, puteti consulta sa vedeti daca strada dvs. se afla in aceasta prioritate a Wiromului pentru anul 2016, iar acolo unde nu va regasiti in lucrarile de investitii pe care le vor face Wirom v-as ruga sa comunicam prin SMS sau prin e-mail sau pe sesizari@primariagiurgiu.ro pentru a vedea care sunt cauzele pentru care strada dvs., ulita dvs. nu este trecuta in lista de prioritati si sa verificam daca sunt destule cereri, sa facem informarea cetatenilor, ca poate din nestiinta unii cetateni nu constientizau ca trebuie sa depuna o cerere. Depunând acea cerere, vor intra si aceste strazi in acest program”, a mai precizat primarul Nicolae Barbu.
lista wirom lucrari 2016-0lista wirom lucrari 2016-1