Publicat : joi, aug. 11th, 2016

Marin Anton nu mai candideaza la alegerile parlamentare

anton MarinIntr-o recenta conferinta de presa, deputatul PNL Marin Anton a declarat ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru un nou mandat de parlamentar la alegerile din aceasta toamna.
“Nu voi mai candida pentru un nou mandat, din mai multe motive… In primul rand din punct de vedere personal, am facut multe prostii politice, am luat decizii nepotrivite… In al doilea rand am realizat ca legislativul nu este pentru mine, nu ma prinde. Imaginea Parlamentului este destul de deteriorata si nu cred sa se imbunatateasca ceva in acest sens in perioada imediat urmatoare.
Voi ramane langa PNL in continuare, iar daca va fi cazul si voi face fata, voi opta pentru o functie in administratie”, a declarat Marin Anton.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. alex spune:

  Regrete eterne ca nu candidati. Nu vreau parlamentar dar vreau banii si bani multi.La pensie nu te gindesti vrei in administratie. Rusine sa-ti fie!

 2. ok spune:

  Vai de mine,vă rog eu să candidați ,nu ne lăsați așa de izbeliște,poate m-ai găsiți ceva de ciordit, ce dracu plecați chiar nu vă e milă și de noi sau vine DNA si vă e frică!!

 3. liberal get-buget spune:

  Dar nu poți fratioare sa te retragi definitiv și sa ne lași în durerea noastră?
  Că, și-asa, ne-ai făcut varză de câte ori ai plecat de la noi; dar mai ales de câte ori ai venit…