Publicat : mar, iun. 9th, 2015

„Masina cu jazzolina” are statie la Casa Romaneasca – vineri la 20:30

gyuri pascuIoan Gyuri Pascu & The Blue Workers, vor concerta vineri la Casa Romaneasca, Giurgiu, de la ora 20:30!

Consumatorii de muzica buna pot… servi un „Mixed grill” la primul concert in aer liber pe terasa locatiei amintite, iar „vinovat” de actul de cultura care se va intampla este Dan Daponte si firma organizatoare – ZAPONTIS.

Ioan Gyuri Pascu nu mai are nevoie de prezentare – este un artist complet, care nu a cochetat, ci a facut performanta atat in muzica cat si in cinematografie sau TV.

Iar daca vorbim de muzica, Ioan Gyuri Pasca a experimentat de la folk, rock, reagge, jazz sau pop, fara sa aduca atingere calitatii. Impreuna cu Blue Workers a participat la Festivalul de Jazz de la Sibiu – si asta ar fi de ajuns pentru a va convinge sa va rezervati bilete din timp. Nemaivorbind de faptul ca a cantat in deschidere pentru formația britanică Jethro Tull, pentru Scorpions sau in deschiderea concertului sustinut de cantareata americana de muzica folk – Suzane Vega.

Nu mai stati pe ganduri, ZAPONTIS va pune la dispozitie biletele, impreuna cu un meniu muzical complet.

N.R. – (In loc de „esplicatie” pentru titlu) – „Masina cu jazzolina” este considerat cel mai bun album al lui Ioan Gyuri Pascu – pentru care a si luat premiul „Cel mai bun album al anului” in 1994, din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor.

Despre autor

-