Publicat : lun, mai 20th, 2013

Memorialul gloriilor fotbalistice giurgiuvene – editia 2013

Memorialul gloriilor fotbalistice giurgiuvene – editia 2013

Memorialul gloriilor fotbalistice giurgiuvene – editia 2013

Cea de-a patra editie a Memorialului Gloriilor Fotbalistice giurgiuvene se va desfasura si in acest an, in perioada 10 – 28 iunie. Locatia va fi pe stadionul din Parcul Elevilor, in fiecare zi din aceasta perioada, intre orele 16:30 – 18:30.

Organizatorul si promotorul acestei manifestari devenite deja traditie, Ionel Dandareanu, isi propune ca aceasta editie sa fie mai reusita ca cele anterioare.

“Dupa cum bine stiti, editiile anterioare s-au bucurat de un real success, fiind apreciate atat de gruparile sportive cat si de presa locala sau de publicul din Giurgiu” a precizat Ionel Dandareanu.

In perioada imediat urmatoare, la manifestare se fac inscrierile echipelor care participa la aceasta competitie, iar in foarte scurt timp, organizatorii vor face public, regulamentul competitiei…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Rosendo Frank spune:

    In perioada 10 – 28 iunie 2013 pe Stadionul ”Parcul Elevilor” din Municipiul Giurgiu , intre orele 16.30 – 18.30, se va desfasura competitia sportiva ” Memorialul Gloriilor Fotbalistice Giurgiuvene ”, manifestare aflata anul acesta la ceea de-a patra editie.