Publicat : vin, iun. 5th, 2015

Minicampionat de fotbal pentru copii – „Mizam PE Sport”

pes1PES Activists Giurgiu organizeaza sambata, 6 iunie, incepand cu ora 09:00, pe terenul din Parcul Elevilor, un minicampionat de fotbal pentru copii.

Sunt deja inscrise sase echipe de cate 10 copii, cu varste cuprinse intre 7 – 10 ani, iar atmosfera este deja incinsa…

Coordonatorul PES Activists Giurgiu, George Palalau, care este si organizatorul acestui eveniment a declarat in exclusivitate pentru Opinia giurgiuveanului ca aceasta manifestare se inscrie in linia evenimentelor pe care si le-a propus pentru acest an…

„Dupa ce am demarat „Sansa la cultura”, o actiune care a avut ecou si in Parlamentul UE, acum vrem sa permanetizam aceasta actiune, asa ca putem spune ca „Mizam PE Sport” se alfa la prima editie… Cred ca sanatatea si cultura sunt doua elemente importante si avem obligatia sa dam o mana de ajutor pentru promovarea unor astfel de activitati”, a declarat George Palalau.

Actiunea de sambata va fi una plina de surprize: minicampionatuil se va desfasura dupa reguli stricte, deja fixate… Toti copiii participanti vor primi diplome de participare, iar primele trei echipe vor primi premii si cupe. Dulciurile si bauturile racoritoare nu vor lipsi, iar muzica va fi elementul care va  da tonul distractiei.

PES Activists Giurgiu a organizat acest eveniment in parteneriat cu Asociatia de Fotbal „Viitorul” Giurgiu.

Daca nu aveti un program pentru sambata si daca vreti o portie de atmosfera tinereasca, organizatorii va invita la terenul din Parcul Elevilor. Sigur va veti intalni cu prieteni, parinti, bunici, unchi sau matuse ale micilor participanti la eveniment!

Despre autor

-