Publicat : vin, aug. 14th, 2015

Mult zgomot pentru nimic – pepededisti, in razboi cu toata lumea

ppdd-isti in razboiIntr-o recenta conferinta de presa, Florin Velicu l-a acuzat pe Razvan Cuc, fostul sau coleg de partid (PPDD) ca nu ar vrea sa raspunda cererii de a-i da contractele Administratiei Zonei Libere Giurgiu (AZL) pe ultimii 3 ani.

„Conform legii, am facut cerere pentru a vedea care sunt contractele Zonei Libere pe ultimii trei ani. Razvan Cuc, directorul AZL nu vrea sa imi dea aceste contracte. Aceeasi cerere am facut-o si catre Primaria Giurgiu si constat ca si acolo se tergiverseaza rezolvarea acestei cereri… Avem oarecari suspiciuni ca lucrurile nu sunt in regula in ambele cazuri… Sper ca onoratii colegi consilieri sa aiba taria sa iasa si sa spuna daca ei si familiile lor au avut contracte cu AZL, Primaria sau CJ, daca au copii sau membrii ai familiei angajati la institutiile din subordinea Primariei, am aprecia…” a declarat Florian Velicu.

La randul sau, directorul Zonei Libere, Razvan Cuc, intrebat de jurnalisti daca a primit o astfel de cerere de la Velicu, a precizat ca a primit si cererea, dar ca a avut si o discutie cu Velicu…

„Am primit o asdtfel de cerere si am avut o discutie cu domnul Florin Velicu, discutie la care a participat si juristul Zonei Libere. Am acceptat sa ii pun la dispozitie domnului Velicu toate contractele solicitate, cu amendamentul ca sunt si contracte confidentiale, intre firmele din Zona Libera si Administratie, contracte de concesiune, etc, pe care nu i le putem pune la dispozitie. Tot conform legii. Zona Libera este o societate comerciala care se autofinanteaza, chiar daca este actionar si Consiliul local. Asadar, domnul Velicu poate veni oricand la Administratia Zonei Libere pentru a consulta acele contracte pe care i le putem pune la dispozitie”, a declarat Razvan Cuc.

Ofensiva pornita de renegatii din PPDD nu se opreste doar la Zona Libera si Primarie sau Consiliul Local… Si Consiliul Judetean a primit o astfel de cerere. Consilierul Adriana Buga, recent exclusa din CJ, a facut la randul sdau o cerere catre presedintele institutiei prin care cere acelasi lucru: punerea la dispozitie a contractelor din ultimii trei ani.

„Am facut o cerere catre CJ, sa vad contractele pe ultimii trei ani. Dupa depunerea cererii, presedintele CJ, Vasile Mustatea m-a sunat si mi-a transmis ca nu intelege de ce ma intereseaza aceste contracte si ca imi va trimite un camion de acte… Mi-a mai spus ca nu intelege atitudinea mea si ca dau dovada de rea credinta si ca ii vreau raul…” a precizat si Adriana Buga.

Daca de Florin Velicu stim ca are oarece samanta de scandal – scandal cu care isi hraneste vanitatea – lucru demonstrat in ultimii trei ani chiar de actiunile si atitudinea sa, nu putem sa nu fim uimiti de schimbarea brusca de atitudine a Adrianei Buga care, atata timp cat a fost in CJ (trei ani si cateva luni), in afara de saluturile protocolare de la inceputul si sfarsitul sedintelor, nu a avut nicio atitudine si nicio luare de pozitie. Si dintr-o data, eu-l ei s-a razvratit… De aici suspiciunea ca altcineva sta in spatele doamnei Buga , iar animatia brusca a domniei sale ale cu totul alte resorturi.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Mariana spune:

    Anomaliile orasului nu au culoare politica, barem nea Lucica cu aia ai lui ca alde Muscalu ala erau si mai nemernici, dar acum isi merita soarta

  2. Geta spune:

    Sunt atatea anormalitati in acest oras, incat am convingerea ca va dura mult ca sa se intample ceva bun si corect, indiferent de culoarea politica…

  3. mihnea spune:

    sunt societatii comerciale care au capital de stat ,clar au obligativitatea sa puna la dispozitie toate contractele pe care le-au incheiat pe bani publici …domnule jurnalist normal ar fi fost sa cercetati lucrul asta in momentul in care va-ti apucat sa croiti acest articol oarecum tendentios cu aparare clara a celui directoras de zona a statului Dar stati linistit noi giurgiuvenii nu suntem luati cu ziua si intelegem tot,asa ca va sraduiti degeaba sa faceti,,misto”pe banii publici