Publicat : lun, feb. 1st, 2016

Municipalitatea a distribuit deja 3.500 de carduri de calatorie

card transportMunicipalitatea a inceput distribuirea cardurilor de calatorie gratuita pentru pensionari si categoriile de persoane care au stabilit prin lege dreptul de a beneficia de gratuitate pe transportul in comun. Pâna in prezent au fost deja distribuite 3.500 de carduri, iar pâna la 31 martie toti cei aproximativ 17.500 de beneficiari vor intra in posesia cardului. Din 31 martie va intra in functiune si noul sistem de ticheting si supraveghere video a interiorului microbuzelor. Toate cele 12 microbuze vor fi echipate cu aparate de citire a cardurilor si supraveghere video.
Noul sistem nu urmareste limitarea numarului calatoriilor pensionarilor si a celorlalte categorii beneficiare de gratuitate, ci o monitorizare moderna, civilizata, in beneficiul calatorului, care nu mai trebuie sa poarte asupra sa documentele doveditoare, ci doar un card. Datele beneficiarilor sunt incorporate in cipul cardului si sunt confidentiale.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Emil spune:

    Bine punctat Barbu, ti-ai asigurat 17.500 de voturi. Te pregatesti intens pentru alegeri. Hai concurenta, ca nea Barbu mai are putin si isi vinde si neamurile!!