Publicat : mie, oct. 7th, 2015

Municipalitatea va premia tinerii care au excelat in anumite domenii

premii olimpiciUn miliard de lei a pregatit municipalitatea pentru premierea tinerilor care au avut realizari in diferite domenii. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Barbu intr-o recenta conferinta de presa. Edilul sef a precizat ca “efectul Tintea” (Laurentiu Tintea, fost director al DITL – N.R.) a insemnat peste 27 de miliarde de lei din amenzi la bugetul local in acest an – adica intre 3 si 4 miliarde pe luna. Va reamintim ca Laurentiu Tintea, impreuna cu specialisti de la DITL si Primarie au dezvoltat un sistem prin care amenzile de circulatie platite in toata tara la cateva mii de terminale se colectau la bugetul local al Primariei Giurgiu.

“La sfarsitul acestui an vom avea o festivitate de premiere a tinerilor care au excelat in anumite domenii – olimpiade scolare, performante in sport, etc., dar si a profesorilor sau antrenorilor acestora. Vor fi in jur de 200 de persoane care vor primi recunoasterea municipalitatii, dar si premii in bani. Casa de Cultura Ion Vinea, in parteneriat cu Primaria Giurgiu vor organiza acest eveniment, care va avea loc la Ateneul Nicolae Balanescu” a declarat primarul municipiului.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Petro spune:

    Si ce va mai place sa va periati intre voi, si fix acum inainte de alegeri v-a apucat premierea, sau nu stiati ca olimpici au fost in fiecare an??? Sau poate premiati retroactiv?