Publicat : lun, iul. 17th, 2017

Nicolae Barbu: “In actul administrativ, nu voi accepta sa mi se impuna politic anumite lucruri si eu sa le execut!”

barbu 2Toata tevatura dintre liderii PSD Giurgiu privind trecerea Zonei Libere de la Primarie la Consiliul Judetean se reduce, simplist, la… bagarea unor bete prin gard. Aceasta a fost explicatia data de primarul Nicolae Barbu in cadrul unei emisiuni la OPEN TV.
Intrebat care este situatia domniei sale in PSD si daca “s-a cazut la pace” in cazul “Zona Libera”, primarul municipiului a dat un raspuns care poate naste alte intrebari…
“In cazul Zonei Libere au fost niste bete bagate prin gard in acea perioada… Le-am scos, am reparat gaurile din gard si mergem inainte…
Situatia mea in PSD este foarte buna, cel putin asa cred eu. Si n-am de ce sa imi fac probleme din acest punct de vedere… Au fost anumite persoane care si-ar fi frecat mainile daca as fi iesit pe un loc mai putin onorant la alegerile parlamentare… Dar n-a fost sa fie. Eu le-am spus multora in ultimele campanii electorale ca, la Giurgiu PSD este monolit. Si ca indiferent cate bete vor baga prin gard, nu ne intereseaza si mergem inainte.
Atata timp cat iti respecti electoratul, cat iti respecti membrii de partid si promisiunile pe care le faci in campania electorala, relatia cetatean/politician/candidat nu face decat sa se intareasca… De cinci ani de cand sunt primar la Giurgiu si de patru ani de cand am preluat organizatia municipala, PSD la nivel de municipiu este monolit. Si cred ca si la nivel de organizatie judeteana. Daca apar voci, nemultumiri, ok, stam la masa, discutam, vedem daca putem rezolva nemultumirea… Niciodata nu am amestecat lucrurile intre politic si administratie si niciodata nu am pus politicul inaintea administratiei. Nu vreau sa ma transform ca primarul dinaintea mea, in vremea caruia politicul batea administrativul.
In actul administrativ, nu voi accepta niciodata sa mi se impuna politic anumite lucruri si eu sa le execut. De acolo au iesit si discutiile cu Zona Libera… Dar, stand de vorba, explicandu-le ca nu au dreptate si ca noi suntem aici sa fim in slujba cetateanului au inteles si si-au dat seama si dumnealor ca nu poti face abstractie de cetatean in ecuatia politica” a declarat primarul Nicolae Barbu..

Despre autor

-