Publicat : sâm, mart. 21st, 2015

O… pozitie PNL fata de demisia lui Beianu

sediul-PNLOrganizatia judeteana a PNL Giurgiu, prin purtatorul de cuvant – Liviu Popazu – a luat pozitie fata de demisia din functia de administrator public al judetului a colegului lor, Dumitru Beianu (care este si copresedinte al organizatiei municipale PNL).

Nu numai in comunicatul de presa pe care il prezentam mai jos, dar si prin… viu grai, Liviu Popazu a declarat ca demisia lui Beianu vine in urma unei linii de separare a functiilor administrative de cele politice, dand ca exemplu propria demisie din functia de vicepresedinte PNL, si chiar demisia din functia de presedinte PNL a lui Vasile Mustatea (care, culmea, acum doua luni era transmisa de comunicatori ca fiind o demisie pe motive de sanatate).

Mai mult de atat, acest comunicat este in contradictie chiar cu declaratia din aceeasi zi a lui Dumitru Beianu, care spunea: “Demisia mea din functia de administrator al judetului vine in urma degradarii continue a relatiilor mele cu domnul presedinte al Consiliului Judetean, inca din septembrie/octombrie 2013 cand am preluat aceasta functie. Am ajuns la un punct de minim sub care consider ca prezenta mea acolo este total inutila…”.

Iata insa cum suna si comunicatul de presa:

Comunicat de presa

Domnul Dumitru Beianu, co- presedinte al organuizatiei municipale Giurgiu a PNL, a demisionat din functia de administrator public din cadrul Consiliului Judetean.

In presa locala au aparut mai multe articole care comenteaza aceasta demisie si s-a creat impresia ca retragerea d-lui Beianu din functia amintita ar fi fost determinata de anumite diosensiuni intre membrii PNL.

Facem precizarea ca partidul National Liberal doreste sa impuna principiul separarii functiilor administrative de cele politice, proces care a fost demarat de mai mult timp la nivelul organizatiei noastre.

Domnul Dumitru Beianu este co-presedinte al Organizatiei municipale Giurgiu a PNL si isi va canaliza eforturile pentru organizarea structurilor de partid, in vederea obtinerii unor rezultate foarte bune in alegerile din anul viitor.

Purtator de cuvant,

Liviu Popazu”

N.R. Si totusi, oamenii astia vorbesc intre ei?

Despre autor

-