Publicat : lun, sept. 5th, 2016

OFSD va propune noului Guvern 7 solutii pentru imbunatatirea conditiilor de viata

aurelia dobreAurelia Dobre, vicepresedinte al Organizatiei Femeilor Social Democrate la nivel national a sustinut o conferinta de presa in cadrul careia a facut cateva consideratii pe marginea lucrarilor Scolii de vara a OFSD, la care domnia sa a participat.
Aurelia Dobre a prezentat presei cele sapte solutii pe care femeile social democrate le vor propune viitorului Guvern, solutii care, odata aplicate, vor imbunatati considerabil conditiile de viata ale multor romani.
Organizatia femeilor social democrate a stabilit sapte propuneri pe care le va propune viitorului Guvern al Romaniei. Sigur ca lista cu aceste propuneri ramane deschisa, astfel ca acestea pot fi, in final, mai multe.
1.Sprijin pentru tinerele mame (o serie de analize gratuite, etc);
2.Protejarea sanatatii femeilor (ecografii mamare gratuite, etc.);
3.Locuri de munca pentru femeile din mediul rural;
4.Securitate financiara pentru femeile pensionare;
5.Preturi mai mici la produsele pentru nou nascuti;
6.Sprijin pentru copiii din mediul rural ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate;
7.Pedepse mai aspre pentru infractiunile de violenta domestica.”
La Scoala de vara a OFSD, din Giurgiu au participat Crina Stoianovici, președinta organizației județene a femeilor social-democrate, Petronela Săndulescu, lidera femeilor social-democrate din municipiu, Aurelia Dobre, vicepreședinta a OFSD, Elena Dinu, managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Elena Boțoroagă, cadru didactic la Școala cu clasele I – VIII „Acad. Marin Voiculescu” nr. 8 Giurgiu, Ana Florența Buzică.

Despre autor

-