Publicat : mie, feb. 17th, 2016

Opt posturi scoase la concurs de Primaria Giurgiu

Primaria-GiurgiuPrimăria Municipiului Giurgiu scoate la concurs cinci posturi de consilier debutant, două posturi de consilier IA și un post de referent grad superior. Pentru posturile de consilier, participanții la concurs trebuie sa aibă studii superioare, iar pentru cel de referent, studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat. Posturile scoase la concurs, condițiile de participare, perioada de depunere a dosarelor și data susținerii examenului pot fi consultate în tabelul de mai jos.
Relatii suplimentare privind conditiile specifice de participare la concurs se pot obtine de la sediul Primariei Municipiului Giurgiu sau la telefon 0246213587 – interior 138.Scan1493

 

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Stela spune:

  Well, my dears, cand esti amanta, nu Trebuie sa fii urmarita, statutul in sine te face remarcata, sunt celebre inca din 400 iHr, pe numele ei Aspasia, si continua cu Virginia Hill si multe altele. Calea cea mai usoara spre ,,succes” nu Este cea mai onorabila, but who cares?

 2. manuko spune:

  Inseamna ca „fufa” e cunoscuta si invidiata grav din moment ce e „urmarita” de 25000 de oameni. :))))))

  Ai info si nu „gavaresti” = tainuire = bulau

 3. Petro spune:

  Hai nu va mai obositi, ca sunt aranjate deja! Mai zicea o fufa ca ea a luat postul prin concurs, cand juma de oras stie cine i-a aranjat postul!