Publicat : lun, dec. 12th, 2016

Optimism in tabara ALDE Giurgiu

petcu-2Cu putin timp inainte de miezul noptii de 11 decembrie, la sediul ALDE Giurgiu optimismul era la el acasa. Rezultatele numaratorii paralele aratau ca, cel putin in sectile din municipiul Giurgiu, ALDE era cu mult deasupra PNL.
Toma Petcu, candidatul ALDE pentru Camera Deputatilor, care ne-a acordat in graba o scurta declarative a abordat un optimism moderat si a aratat ca rezultatele ALDE Giurgiu se datoreaza echipei sudate pe care a format-o…
“Am muncit foarte mult si speram ca in urma rezultatului oficial, dupa finalizarea numaratorii sa rezulte ca suntem a doua forta politica in judetul Giurgiu. Din ceea ce am centralizat pana la aceasta ora (ora 24:00), la municipiu este un fapt fara echivoc: suntem a doua forta politica. Ramane sa centralizam si rezultatele din judet, care se arata promitatoare pentru ALDE Giurgiu. Repet, speram ca rezultatul final sa fie in favoarea noastra.
Avem o echipa puternica si consolidata, cu oameni de calitate, care a muncit foarte mult in aceasta campanie electorala. De aceea speram si la rezultate pe masura. Asa cum am mai declarat, ne-am droit si ne dorim sa avem un deputat si un senator, asa cum ne dorim ca PSD sa obtina trei deputati si un sernator si sa se incheie astfel rezultatele pe judetul Giurgiu.
Acea dreapta pe care oamenii o identifica de 25 de ani prin PNL si de vreo 15/20 de ani prin PDL (acum unificata) a dovedit ca nu este capabila sa vina cu solutii, cu oameni care sa gandeasca binele si bunastarea acestui judet – lucru valabil si la nivel national – iar acest lucru a afectat si va afecta echilibrul politic. Eu sunt adeptul unui echilibru politic, dar diferenta de scor foarte mare a creat un dezechilibru major pe plan politic.

Despre autor

-