Publicat : vin, iun. 3rd, 2016

Panica nejustificata a Prefectului Zorinel Niculcea l-a plasat pe acesta in dizgratia sefilor M.A.I.

zorinel-niculcea-Ultima gaselnita a liberalilor a fost in aceste zile intens mediatizatele cresteri ale numarului de vize de flotant din judet.
Impins de liberali sa iasa in spatiul public si sa spuna despre aceste cresteri, prefectul Zorinel a gafat in fata sefilor de la Bucuresti. Din doua motive:
1.Din surse de la Politia Judeteana am aflat ca numarul flotantilor inregistrati fata de anul trecut “cu cade” pe cel dat de Zorinel in singura conferinta de presa de la instalarea lui ca prefect. Chestiune pe care a recunoscut-o si el in conferinta de joi, 02 iunie 2016. Astfel, Zorinel al nostru detine informatii ca 3.800 de flotanti ar fi venit in judetul Giurgiu. Insa Politia spune ca ar fi in jur de 4.700 de persoane care au ales sa isi schimbe resedinta in judetul Giurgiu.
2.Un alt motiv care se pare ca i-a iritat foarte tare pe cei de la M.A.I. A fost panica creata de prefectul Zorinel in randul structurilor Ministerului de Interne, lasand sa se inteleaga ca se pregateste o frauda electorala de proportii, avand ca simgur argument cresterea numarului de flotanti.
Cei de la Politie si de la Evidenta Populatiei au demontat simplu aceasta isterie: odata cu sezonul cald, oamenii se muta la tara, in special cei din Bucuresti. Mai mult decat atat, acest fenomen se poate observa in fiecare an, odata cu instalarea anotimpului cald si cu inceperea lucrarilor agricole. Astfel, numarul celor care solicita vize de resedinta sau de domiciliu creste firesc in aceasta perioada a anului.
Iata cum Prefectul nostru, venit dintr-un judet care s-a confruntat in trecut cu migratii, dar de alta natura,de care se pare ca nu este strain, a picat in capcana unui joc pus la cale de liberalii care-i calca zilnic pragul, hotarati sa joace pe cartea victimizarii.
Paranoia aceasta a liberalilor va face cu siguranta o victima – prefectul Zorinel Niculcea, care a creat acest moment de panica la nivelul Ministerului de Interne si, spun sursele noastre, ar fi intrat in dizgratia ministrului Petre Toba.

Despre autor

-