Publicat : lun, aug. 10th, 2015

Pe cine ia la misto urmasul Musatinilor – pe colegii consilieri sau electoratul?

Mihnea boerescuConsilierul liberal Mihnea Boerescu, cel care si-a inventat un CV abracadabrant din care ar reiesi ca este – nici mai mult nici mai putin – urmasul Musatinilor (un fel de var de-al en’spelea cu Stefan cel Mare) nu s-a potolit si isi devoaleaza adevarata valoare a imaginatiei sale bogate. Intr-un inteviu pentru o publicatie on-line, consilierul liberal are o „esplicatie” mistocareasca fata de faptul ca el, impreuna cu cellalti colegi liberali nu au fost prezenti la sedinta de Consiliu Judetean din 5 august:

„Consilierii PNL au decis sa dea posibilitatea si colegilor absenti sa participe la dezbateri si la luarea hotararilor importante judetului. Nici consilierii independenti nu au fost prezenti, fiecare din ei din motive obiective. Nici cei de la PSD nu au fost toti, nici cei de la ALDE , nici cei de la PP­DD si nici cei de la PNL ( lipsind de exemplu Bold , Dobrota , Panait …etc). A fost o decizie care ajuta jocul democratic si nicidecum nu-­l ingradeste. Prin urmare, proiectele importante ale judetului nu numai ca nu vor avea de suferit ci isi vor urma cursul firesc. Consilierii vor informa in viitor pe cei care i­au ales… „.

Pe bune domnu’ Mihnea „Musatinu”? Adicatelea iubiti mai mult colegii din CJ decat respectati electoratul? Si v-ati gandit sa le dati o sansa colegilor sa faca istorie, participand la o sedinta de plen de’adevaratelea? D’aia ati lipsit in bloc de la sedinta, batandu-va joc de oamenii aia cu apa la gura (la propriu)? Sa intelegem ca n-a avut nicio legatura cu cele trei puncte fierbinti – de inlocuire a sefului de partid din ADI-uri?

Nu va asteptati ca presa sa astepte raspuns la aceste nelamuriri. Electoratul care v-a trimis in CJ trebuie convins si eventual… recastigat. Prin fapte, nu prin mistocareli…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Bine-nteles ca avea legatura cu ADI-urile.
  Si fiind vorba de cele mai importante proiecte ale judetului in ultimile decenii era normal sa nu lasam un grup de 15+1 consilieri sa decida ceva pentru care legea a decis ca trebuie sa fie in sala 30.
  Asta e raspunsul politicianului .
  Raspunsul omului Mihnea este urmatorul :PSD a incercat sa preia Consiliul Judetean si cele mai importante proiecte ale judetului .Nu le mai ajunge ca au (ei si aliatii lor ) peste 3/4 din judet.A se citi:din parghiile economice.Vroiau sa distruga ultima reduta a opozitiei.Nu-i interesa pe ei ca director-coordonator era Beianu sau oricine altcineva…
  I-am contracarat cu proiectele .
  Rugati-va spre binele judetului in care traim ca maine ( marti ) sa nu preia majoritatea in CJ. Pentru ca atunci nu va mai fi nimeni sa strige : „hotii !”