Publicat : sâm, ian. 30th, 2016

Pensionarii isi pot depune cererile pentru tratament balnear

pensionari btratamentCasa Judeteana de Pensii Giurgiu aduce la cunostinta celor interesati ca incepand cu 25 ianuarie 2016 se pot depune cereri pentru bilete de tratament balnear asigurate prin unitatile de tratament aflate in proprietatea Casei Nationale de Pensii Publice.
Prima serie va incepe din data de 15 februarie 2016, biletele de tratament urmand sa fie allocate in perioada imediat urmatoare, in timp util.
Durata sejurului (seriei) este de 16 zile, iar durata tratamentului balnear este de 12 zile.
Cererile sunt individuale, iar in perioada unui an calendaristic, persoanei indreptatite i se poate elibera un singur bilet de tratament.
Pot beneficia de tratament balnear, in conditiile legii, persoanele care au calitatea de pensionar din sistemul public de pensii, contributia individuala fiind de 50% din cuantumul total brut al drepturilor de pensie.
In cazul salariatilor care au in luna anterioara celei in care se efectueaza repartitia, venitul lunar mai mic sau egal cu salariul mediu brut pe economie, cuantumul conytributiei este de 50% din pretul biletului de tratament balnear.
Cei al carui venit lunar depaseste salariul mediu brut pe economie achita pretul integral al biletului de tratament balnear.

Despre autor

-