Publicat : mie, sept. 16th, 2015

PES activists Giurgiu si-a ales structurile de conducere – George Palalau, reconfirmat in functia de presedinte

PES 1Luni, 14 septembrie, in sala mica a Ateneului Nicolae Balanescu, in prezenta a peste 100 de militanti, George Palalau a fost reales in functia politica de coordonator al organizatiei PES activists Giurgiu. Prezent la acest eveniment, europarlamentarul Victor Negrescu – coordonator PES activists Romania a vorbit despre importanta au diseminarii informatiilor care vin de la Bruxelles si care privesc direct fiecare cetatean al Romaniei.

„PES Activists este singura structura politica din Romania care vorbeste despre Europa si care se ocupa de politica europeana la nivel national. Trebuie sa fim vizibili, sa ne facem vocile auzite in Europa, sa luptam pentru o pozitie demna si credibila a Romaniei la nivel european… Iar prin aceasta atitudine sa ajutam, implicit si cetatenii din municipiile  si judetele tarii. Dumneavoastra, la Giurgiu, trebuie sa faceti in asa fel, incat orasul si judetul sa fie mai aproape de Europa”,  a declarat Victor Negrescu.

pes 2 bisPrezent in calitate de invitat, primarul Nicolae Barbu s-a aratat incantat de multimea de tineri care au participat la acest eveniment, exprimandu-si sprijinul pentru actiunile viitoare ale organizatiei PES activists Giurgiu. Tot in calitate de invitat a participat la eveniment si Aurelia Dobre, vicepresedinte la nivel national al organizatiei de femei a PSD.

pes 2Pentru functia de presedinte al PES activists Giurgiu a fost reales in unanimitate George Palalau. Acesta va fi secondat de vicepresedintii Gigi Oprisan, Ionut Barbu, Silvian Dumitrache, Dragos Ionescu, Silviu Cazacu si Vlad Buzea. In functia de secretar general al PES activists Giurgiu a fost confirmata Tereza Nichita, iar secretar executiv a fost aleasa Emilia Barbu.

Membrii in colectivul de conducere au fost alesi Daiana Tanase, Mihai Trambez, Mirona Grigore, Radu Piroi, Mihai Tabacu, Cosmin Stanescu, Ionut Dogaru, Florin Dedeu, Virgil Burcescu, Cristina Chiru si Marius Gheorman.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. manuko spune:

    Felicitari George ! Ma mir ca in politica giurgiuveana mai sunt promovati si tinerii cu experienta, exclusiv pe criterii de competenta.

    Ne-am cam saturat de parvenitii sustinuti de parinti si rude !

  2. Maicu Terezu spune:

    Aceeași dama de companie numita psd doar îmbrăcată in haine de domnișoară…o organizație sprijinita de aceiași baroni penali ai psd ce vor sa lase impresia ca ei fac ceva pt oraș.un mare praf in ochi,promovat de acești viitori parnaiasi comuniști.