Publicat : mie, mart. 4th, 2015

Petre Mustateanu – premiat la Gala Excelentei in Mediere

pepinoIn perioada 27-28 februarie 2015 a avut loc editia a treia a Galei Excelentei in Mediere, in cadrul careia au fost acordate premii pentru mediatorii care s-au remarcat prin activitatea lor in cursul anului 2014. Festivitatea de premiere a fost urmata, a doua zi, de conferinta profesionala “Medierea in Romania.

In fiecare an, Gala Excelentei in Mediere recunoaste meritele profesionistilor din domeniu, desemnarea castigatorilor fiind rezultatul votului breslei mediatorilor, exprimat in mod direct si secret prin intermediul unui formular online de vot pus la dispozitie de organizatorii evenimentului. In acest mod, aui fost inregistrate 224 de nominalizari la cele 14 categorii de premii.

Petre Mustateanu (Pepino), din Giurgiu, a fost nominalizat si a obtinut premiul „Stiloul mediatorului” pentru cel mai bun articol, dezbatere.

Pentru Pepino, premiul vine ca o recunoastere a activitatii sale gazetaresti – o activitate pe care a desfasurat-o ca pe un hobby – pro bono – o lunga perioada de timp .

Felicitari pentru fondatorul site-ului de stiri Giurgiu Net! Ne bucuram ca medierea din Romania a castigat un bun… mediator si deopotriva suntem mahniti ca presa din Giurgiu a pierdut un… stilou.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Pentru Matale spune:

    Ne dai vestea cam tarziu,
    Ca Pepino-i premiant…
    Fii te rog mai grijuliu,
    Cand mai scrii de Briliant…