Publicat : joi, aug. 23rd, 2018

Prim adjunctul jandarmilor din Giurgiu, misiune in Afganistan

Maiorul Diaconescu Andrei, primul adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu participă la o misiune în Afganistan.  Alături de alți 22 de jandarmi, acesta a fost prezent la un ceremonial de deschidere a misiunii.
Timp de 6 luni, ofițerul va executa misi¬uni de instruire şi mentorat pentru o structură de elită din cadrul Poliţiei Naţionale Afgane.
Maiorul Diaconescu Andrei a urmat două stagii de pregătire și a susținut un examen pentru a putea participa la Resolute Support Mission – Afghanistan.
În perioada 2012-2013 ofițerul a făcut parte și din contingentul care a executat misiuni în Afganistan, sub egida NATO- NTMA (Nato Training Mission Afghanistan).
Maiorul Diaconescu Andrei a ocupat funcția de prim adjunct începând cu data de 01 decembrie 2015.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. […] Maiorul Diaconescu Andrei, primul adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu participă la o misiune în Afganistan.  Alături de alți 22 de jandarmi, acesta a fost prezent la un ceremonial de deschidere a misiunii. Timp de 6 luni, ofițerul va executa misi¬uni de instruire şi mentorat pentru o structură de elită din […] Sursa: opiniagiurgiu.ro Articol sursa: Prim adjunctul jandarmilor din Giurgiu, misiune in Afganistan […]