Publicat : lun, dec. 21st, 2015

Primarul Nicolae Barbu a primit titlul de “Omul anului”, acordat de Biblioteca Judeteana

omul an 1Vineri, 18 decembrie, Biblioteca Judeteana Giurgiu a deschis “Salonul de iarna”, un eveniment care a i-a reunite au fost alaturi de institutie in anul 2015. majoritatea participantilor au primit diplome si distinctii in semn de apreciere pentru eforturile depuse si sprijinul acordat Bibliotecii si celor care au publicat carti.
Printre cei care au primit aprecieri s-a aflat si primarul Nicolae Barbu care, pe langa diploma de Cetatean de Onoare al Bibliotecii Judetene, a primit distinctia “Omul Anului 2015 al Bibliotecii”:
omul anului“Omul anului este deja prea mult. Ma simt onorat. Am fost doar omul care a incercat sa ajute aceasta institutie si editarea de carte. Va multumesc si va asigur ca atâta timp cât municipalitatea va fi condusa de mine, o sa aveti tot timpul un sprijin. Cred ca am colaborat destul de bine pentru a crea ceva in folosul culturii giurgiuvene, insa meritul principal este al dumneavoastra ca si reprezentanti ai bibliotecii. Va felicit pentru tot si va doresc succes in continuare,” a declarat primarul Nicolae Barbu.
In cadrul aceluiasi eveniment a fost lansat cel de-al 25-lea volum al Bibliotecii giurgiuvene si numarul 10 al Jurnalului de literatura, carti tiparite cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Giurgiu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Emil spune:

    Suntem penibili sau prosti, cum sa te gandesti la asa ceva, cand tu „alesule” nu ai facut mai nimic pentru oras???…

  2. Geta spune:

    Bine ca recunoaste ca e „prea mult”, cred ca singurul moment cand spune adevarul, in rest…Dzeu cu mila!