Publicat : Dum, mart. 1st, 2015

Primavara cu martisoare si felicitari la Sabareni

sabareni 1Pentru al doilea an consecutiv, Asociatia Initiativa Pentru Dezvoltarea Si Promovarea Zonelor Metropolitane din localitatea Sabareni, judetul Giurgiu, a organizat o frumoasa actiune prin care au sarbatorit ziua de 1 Martie – simbolul primaverii.

sabareni 2La initiativa presedintelui asociatiei, Marian Folescu, copiii de la scoala din localitate s-au mobilizat si, sub indrumarea si supravegherea profesorilor Gabriela Babaua si Marioara Bajescu, au confectionat martisoare si felicitari „hand made”, pe care le-au expus intr-o inedita expozitie cu vanzare. Sumele colectate din vanzarea felicitarilor si martisoarelor au fost donate scolii generale din Sabareni.

sabareni 3Presedintele Asociatiei Initiativa Pentru Dezvoltarea Si Promovarea Zonelor Metropolitane, Marian Folescu, le multumeste atat copiilor cat si profesorilor si tuturor care s-au implicat in aceasta actiune si le ureaza doamnelor si domnisoarelor din Sabareni, o primavara frumoasa cu realizari personale si profesionale.sabareni 4

Despre autor

-