Publicat : lun, iul. 20th, 2015

Raed Arafat va fi prezent astazi la deschiderea Taberei Internationale de Salvare din Apa si Prim-Ajutor din Giurgiu

cr-2Incepanad de luni, 20 iulie 2015 , municipiul Giurgiu va fi gazda celei de-a doua editii a “Taberei Internationale de Salvare din Apa si Prim-Ajutor”, eveniment ce va fi gazduit de Complexul Stejarul, din Padurea Balanoaia. Tabara internationala este organizata de Filiala de Cruce Rosie Giurgiu, cu sprijinul Societatii Nationale de Cruce Rosie Romana, al Primariei Municipiului Giurgiu, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratul pentru Situatii de Uregnta “Vlasca” Giurgiu, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, Consiliului Judetean Giurgiu si al Crucii Rosii Bulgaria si Italia.

Complexul Stejarul, din Padurea Balanoaia va gazdui timp de 6 zile zeci de participanti inscrisi in aceasta competitie de talie internationala din 10 judete, Bulgaria si Italia. Pe parcursul celor sase zile de concurs participantii vor fi instruiti in cadrul unor ateliere tematice de specialisti in domeniu, prin paricipare activa si instruire tactica in diverse puncte de lucru, atat in interiorul tabrei cat si in afara ei.

Astazi, la ora 18.00 va avea loc deschiderea oficiala a Taberei, in prezenta organizatorilor si autoritatilor locale si judetene, dar si a secretarului de stat din Ministerul Administratiei si Internelor – dr. Raed Arafat.

Despre autor

-