Publicat : lun, apr. 27th, 2015

Rasfat muzical la un raport calitate/pret rezonabil

spectacol casa romaneascaCare este legatura intre urmatoarele „cuvinte”: Zapontis, Mircea Vintila, Brambura, Bandidos? Raspunsul corect este – MUZICA.

Daca va place muzica buna, daca nu iubiti manelele, daca vreti sa ascultati folk si rock de calitate, atunci e musai sa va faceti timp, sa va scotociti in buzunare si sa dati fuga la restaurantul „Casa Romaneasca”. In 30 aprilie – intr-o zi de joi – la ora opt jumate seara (20:30).

Raportul calitate/pret se regaseste in biletul pe care puteti sa il rezervati la numarul de telefon: 0723 728 183.

50 de lei biletul pentru peste doua ore de rasfat muzical. Merita? Zicem ca da!!

Asadar, joi seara (30 aprilie), la Giurgiu vor canta Mircea Vintila insotit de trupa Brambura si trupa rock Bandidos. La „Casa Romaneasca”!

Zapontis este firma de impresariat artistic infiintata de giurgiuveanul Dan Daponte, care isi declara pe adresa sa de facebook, intentia de a improspata piata divertismentului in targul Giurgiului cu muzica de calitate, „intr-o ofensiva de contracarare a manelismului”… Grea misiune, dar noi ii uram succes!

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Comandor spune:

  „Voi ce-n stele zburați,
  Nu uitați c-aveți frati…
  Pe Pământ avem de toate,
  Și-nchisori și libertate,
  Și-a putea și nu se poate,
  Și mai bune și mai rele,
  Și noroi și stele…”
  Mii de spectatori au cântat aceste versuri împreună cu Mircea Vintilă,la un spectacol de muzică folk,pe stadionul din Fetești,Ialomița,prin anii’80,și bineînţeles contra cost…Oricât s-ar fi schimbat vremurile și gusturile oamenilor în materie de muzică,ceea ce este de valoare rezistă în timp,cu o condiție:ca și cel care ascultă să aibă ceva valoare…