Publicat : lun, mai 11th, 2015

Razvan Cuc: „Achizitionarea unui mamograf la Spitalul Judetean este o necesitate, nu un moft”

Cuc razvan zReferindu-se la situatia in care se afla Spitalul Judetean Giurgiu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, Razvan Cuc a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca a luat legatura cu reprezentanti ai Asociatiei Bolnavilor de Cancer si Hepatita (ABCH) din Giurgiu, care si-au exprimat nemultumirea ca in unitatea spitaliceasca judeteana nu exista un mamograf (un aparat de screening pentru depistarea precoce a cancerului de san la femeile care nu prezinta simptomatologie).

„Daca tinem cont de faptul ca in Giurgiu sunt 913 persoane diagnosticate cu cancer mamar, este imperios necesar ca din cxei 25 de miliarde de lei vechi pe care Spitalul Judetean le-a primit de la Ministerul sanatatii, o parte sa se regaseasca in achizitionarea unui astfel de aparat, care costa circa 4.000 de euro.

Reprezentantii ABCH sustin ca achizitionarea acestui aparat ar scurta perioada lunga de interpretare a rezultatelor. Cred ca presedintele CJ, Vasile Mustatea va intelege ca un asemenea aparat nu este un moft, ci o necesitate… Iar lucrul in echipa, cu intelegere si condescendenta nu poate aduce decat lucruri bune pentru locuitorii judetului”, a declarat Razvan Cuc.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. gicu spune:

    …ardei gras asta se pricepe si la ţîte ?