Publicat : joi, nov. 3rd, 2016

Razvan Cuc: Liberalii sa nu dea sfaturi, ei au ramas corigenti la fiecare ciclu de guvernare

razvan-cucIntr-o recenta conferinta de presa, candidatul PSD de pe locul I pentru Camera Deputatilor, Razvan Cuc a facut un rechizitoriu dur la adresa guvernului tehnocrat si a liberalilor care il sustin pe Ciolos pentru functia de premier.
Razvan Cuc a punctat cateva “aspecte grave” care vizeaza modul dispretuitor in care este tratata problema cresterii salariale pentru medici si personalul din invatamant…
“Liberalii se plang ca ne pleaca medicii din tara, ca sistemul educational este la pamant, insa tot ei sunt cei care ies cu declaratii ca aceste masuri ar avea un impact bugetar devastator pentru tara… Nimic mai fals! Toate masurile pe care le-am propus sunt echilibrate si bine ancorate in realitatea romaneasca.
Daca liberalii si tehnocratii nu se pricep sa faca nimic bun pentru oameni, sa plece si sa ii lase pe cei care stiu si vor sa faca legile pentru cetateni. Fara mariri de salarii in sistemul medical si in cel educational, nu vom avea niciodata performanta.
Liberalii sa nu mai dea sfaturi, ei sunt cei care au ramas corigenti la fiecare ciclu de guvernare”, a declarat Razvan Cuc.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Mirela Racz spune:

    Revin cu o corecție din cauza de tastatura…În afară de a ne-o mari…leafa,ce ne mai măriți?

  2. Mirela Racz spune:

    Cum de PSD-ul își aduce aminte de bugetari înainte de alegeri?°În afară de ne-o mări. ..leafa ce mai știți sa faceți?