Publicat : joi, mai 14th, 2015

Razvan Cuc: „Mihai Dobre a rabufnit, satul de imobilitatea Consiliului Judetean”

Cuc Cook„La intalnirea pe de miercuri cu ministrul Liviu Pop, primarul din Mihailesti a avut un moment in care a rabufnit, nemultumit de faptul ca primariile din judet nu au un dialog coerent cu Consiliul Judetean Giurgiu, organismul care ar trebui sa ii ajute si sa ii sprijine in derularea proiectelor pentru comunitate”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu, Razvan Cuc, in cadrul unei conferinte de presa.

Social democratul a aratat ca primarul din Mihailesti – Mihai Dobre – este un om competent, care a aratat de-a lungul mandatelor ca este un bun gospodar pentru comunitatea sa.

„Acest lucru nu il spunem noi, ci il spun atat cetatenii din Mihailesti, dar si colegii primari din majoritatea localitatilor judetului. Sigur ca <<rabufnirea>> domnului Mihai Dobre a avut un fundament corect, atatat timp cat nu gaseste un corespondent pentru implementarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea pe care o conduce. Iar acest corespondent ar trebui sa fie Consiliul Judetean. Noi il intelegem pe domnul Mihai Dobre, pentru ca oricat de mult l-ar ajuta domnul Cristian Marciu sau domnul Niculae Badalau sau oricine, cat timp CJ este condus de un om care nu vrea sa dezvolte nimic, ci numai baga constant batul prin gard, fara sa ajute cu nimic dezvoltarea judetului, este normal ca oamenii sa rabufneasca, iar noi incercam sa stam de vorba cu ei si sa gasim solutii”, a declarat Razvan Cuc.

Purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu a mai precizat, in contextul acestui subiect, ca fondurile aduse in judet – destinate comunitatilor locale – este in 2015 cu 38% mai mari decat in 2014, insa , din anumite cauze se inregistreaza unele intarzieri in alocarea acestora – aspect care va fi remediat in cel mai scurt timp.

Despre autor

-