Publicat : mie, iul. 20th, 2016

Reamenajata si extinsa, piscina din complexul “Stejarul” ii asteapta pe giurgiuveni

piscina 2Datorita numarului mare de giurgiuveni care aleg sa isi petreaca timpul liber la piscina din Complexul Stejarul (Padurea Balanoaia), Giurgiu Servicii Locale (GSL) Giurgiu a inceput amenajarea si extinderea spatiului destinat celor care merg la piscina. A fost montat un gard care sa desparta drumul de acces de piscina, iar spatiul destinat sezlongurilor a fost marit. De asemenea, lucratorii au amenajat si un teren de volei pe nisip.
George Palalau, directorul GSL Giurgiu a precizat ca piscina de la Complexul Stejarul a intrat in acest proiect de amenajare si extindere in urma unei solicitari pe care GSL a facut-o catre executivul Primariei.
“In urma acestei solicitari am primit acordul, si cu o investitie minima le oferim oamenilor un confort sporit si un spatiu de relaxare mult mai generos”, a declarat directorul GSL Giurgiu.
Ca și în anii precedenți, piscina oferă vizitatorilor condiții igienico-sanitare optime, angajații GSL iau zilnic probe pentru verificarea calității apei, si igienizeaza spatiul.piscina 1piscina 3piscina 4

Despre autor

-