Publicat : mie, feb. 18th, 2015

Sa ne PeSe De sanatatea noastra – actiune organizata de femeile social democrate

snpsd 1xMarti, 17 februarie, la Ateneul Balanescu a avut loc un eveniment cu totul deosebit, care a reunit pe scena muzica, sportul dar si sfaturi utile venite de la un tehnician nutritionist titrat.

Organizatiile municipala si judeteana a femeilor social democrate au fost „vinovate” de aceasta… intamplare, care a umplut pana la refuz sala de spectacol.

snpsd 2xPresedintele organizatiei municipale de femei a PSD – Petronela Sandulescu, a fost cea care a prezentat pe scurt ceea ce urma sa se intample pe scena Ateneului:

„Acest eveniment este organizat de organizatia municipala a si judeteana a femeilor din PSD Giurgiu. Vrem sa fie un alt fel de eveniment… daca pana acum am fost obisnuiti cu spectacole de muzica si dans, de data aceasta aducem pe scena si sportul, ca o alternativa benefica a sanatatii noastre. Vrem ca prin acest eveniment sa promovam un stil de viata sanatos, si pentru prima data la Giurgiu, in fata a sute de oameni, va fi prezent pe scena un nutritionist”.

snpsd 3xPrezentarea importantei miscarii prin diferite exercitii si sub supravegherea unui specialist in domeniu a fost facuta de catre tehnicianul nutritionist si pentru remodelare corporala Gabriela Nedelea, iar publicul prezent s-a aratat receptiv si interesat de alocutiunea specialistului.

„Absolut toate femeile din lume isi doresc sa fie frumoase: pentru ele, pentru prieteni, pentru familie, pentru copii…prin acest eveniment vrem ca femeile sa constientizeze importanta sportului, a miscarii, pentru frumusetea lor fizica si spirituala… la finalul intalnirii noastre nu asteptam aplauze, ci o singura intrebare: cand va avea loc urmatoarea intalnire de acest fel?, a declarat si Aurelia Dobre, vicepresedinte la nivel national al femeilor din PSD.

snpsd 4xDe remarcat ca numarul barbatilor din sala a fost aproapiat ca procent de numarul doamnelor. Iar oficialitatile locale si-au facut timp si macar pentru a privi… miscarea de pe scena.

Primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, Razvan Cuc – directorul Zonei Libere, consilierul judetean George Palalau, Gigi Oprisan – inspectorul general al ISJ, au fost doar cativa pe care i-am remarcat in sala arhiplina.snpsd 5x

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. BUna ziua, vreau sa precizez ca s-a strecurat o eroare. Nu sunt medic nutritionist, sunt consilier nutritie si remodelare corporala si tehnician nutritionist in baza unui master de 2 ani in nutritie si remodelare corporala, master trainer in nutritie la scoala Fitness Scandinavia Bucuresti si co-autor a 2 lucrari stiintifice alaturi de doamna doctor Antoaneta Cret – o somitate in acest domeniu- care vizeaza obezitatea la adolescenti si reducerea riscului de obezitate la toate categoriile de varsta. Va rog sa faceti modificarile intrucat informatia prezentata este eronata si nu doresc a se interpreta ca ma erijez in medic desi nu sunt . Va multumesc