Publicat : joi, ian. 21st, 2016

Se lucreaza intens la degajarea de zapada a strazilor din municipiu

transport zapadaDupa ce pe strazile din urgenta I si II s-a actionat pentru degajarea zapezii si circulatia a revenit la normal (in conditii de iarna), si toate trotuarele din jurul scolilor au fost curatate, de marti, 19 ianuarie echipele formate pentru interventie vor trece la degajarea strazilor din urgenta II si III. In acest context, Municipalitatea a facut apel la posesorii de autoturisme sa fie parcate in asa fel incat sa se poata actiona cu utilajele de deszapezire. De asemenea, cetatenii sunt rugati san u mai arunce zapada pe carosabil, ci sa o depoziteze in gramezi, de unde sa poata fi incarcata si evacuata.
Actiunile de deszapezire in oras continua atât noaptea, cu utilajele, cât si ziua, completate de forta umana de care dispune Financiar Urban, GSL si ADPP. In municipiu se lucreaza organizat, pe mai multe echipe de lucru, de la primele ore ale diminetii si pâna noaptea tarziu, atât pentru curatarea carosabilului, a trotuarelor, cât si pentru evacuarea zapezii si transportul in locurile stabilite.
transport 2S-a actionat pe CFR, Independentei, in zona centrala, in Cartierul Verde, in Tineretului, pe strazile Trandafirului, Soarelui, Tudor Vladimirescu, Cuza-Voda, in Piata Centrala si strazile adiacente, iar utilajele Financiar Urban si cele inchiriate cu acordul Primariei Giurgiu vor continua deszapezirea pe Episcopiei, in Negru-Voda, Clopotari, Policlinica, Istru, pe Tineretului, Aurel Vlaicu, 1 Decembrie 1918 si in zone ce sunt stabilite.

Despre autor

-