Publicat : mar, aug. 30th, 2016

Secundul Astrei Giurgiu face declaratii contradictorii – afront adus giurgiuvenilor

cristian petreSeria de rezultate slabe din campionat si criza pe care o traverseaza Astra Giurgiu, la care se adauga problemele financiare ale clubului, dar si plecarea unor jucatori de valoare, l-au adus pe secundul Astrei in postura de a gasi vinovatul: Acarul Paun. Urticat pe neputinta lui si a echipei pe care o antreneaza, Cristian Petre a declarat pe un post de televiziune central, dupa egalul cu Voluntari, ca vinovatii pentru jocul sub orice critica al formatiei sunt cei care uda gazonul.
Declaratia secundului Astrei depaseste orice limita – veneticul insulta cu aroganta giurgiuvenii. Iata declaratia care ar putea declansa proteste in tribune la urmatorul meci de acasa al Astrei:

“Rușine celor care se ocupă de acest teren, probabil sunt niște oameni din Giurgiu, angajați de Primărie. Nu se poate ca din cel mai bun gazon al acestei ligi, el să devină acum unul execrabil, pe care nu poți juca nici la divizia C. Să le fie rușine, noi știm foarte bine ce s-a întâmplat. Aici nu este întâmplare, este vorba de incompetența unor bețivi notorii. Au făcut pe supărații și au sabotat totul. Au udat terenul ziua, pe 40 de grade, în loc să-l ude seara”, a declarat Cristian petre pentru postul central TV.
Acelasi secund al Astrei declara la inceputul lunii august, tot pentru un post central de televiziune ca echipa sa este intr-o criza profunda de joc:
“Suntem intr-o criza profunda de joc, in primul rand, si de rezultate. Nu avem nicio explicatie. Am tot incercat sa vorbim cu jucatorii, sa-i scoatem din aceasta stare. (…) Nici norocul nu ne mai ajuta sin u reusim sa iesim din aceasta pasa”, declara dezarmat pe 06 august acelasi antrenor care acum a gasit vinovatul in oamenii Primariei (GSL).
Iar faptul ca recurge la insulte, facandu-i “betivi notorii” pe cei care uda gazonul si facand implicit vinovata Primaria pentru asta, este impardonabil. Secundul Astrei are doua variante de a iesi din aceasta “incurcatura” in care s-a bagat singur: ori isi cere scuze public, ori isi da demisia.
Directorul GSL reactioneaza
Intr-un comunicat de presa, directorul Giurgiu Servicii Locale, George Palalau vine, aplicat, si pune lucrurile la punct:george-palalau
“In legatura cu afirmatiile facute de dl Cristi Petre antrenorul Astra Giurgiu,facem cateva precizari:
– mentenanta gazonului este asigurata de o firma specializata cu care clubul Astra se afla in contract direct;
– primaria Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale nu are nici o implicare in luarea deciziilor cu privire la tratamentele si procedurile ce trebuie aplicate gazonului;
– programul de udare al gazonului a fost stabilit printr-o adresa pe care Giurgiu Servicii Locale a primit-o si o putem pune oricand la dispozitie, din partea clubului cu programul de udare, program ce a fost recomandat de firma ce asigura mentenanta gazonului’
Inteleg supararea domnului antrenor pentru rezultatele echipei, insa daca are ceva de reprosat pentru starea gazonului, sa se adreseze firmei ce are contract cu Astra Giurgiu, iar fata de oamenii pe care i-a jignit intr-o interventie de a sa, asteptam sa-si ceara scuze, pentru ca acestia chiar muncesc zi de zi pentru a asigura conditii optime acestei baze sportive. Subliniez, Primaria Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale nu asigura mentenanta gazonului!”

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. No name spune:

    Intr-o tzara civilizata,aceasta zburătoare ar fi fost demis imediat.Fac ceva pe scuzele tale.Cine p… mea ești tu sa cataloghezi niste oameni ca bețivi?

  2. […] Secundul Astrei Giurgiu face declaratii contradictorii – afront adus giurgiuvenilor […]

  3. Sunt antrenorul secund al Astrei Giurgiu si vreau sa fac cateva referiri la interviul dat imediat dupa meci. Pe fondul rezultatului am facut cateva afirmatii rautacioase la adresa ingrijitorilor de teren si nicidecum primariei. Probabil am folosit niste cuvinte care nu-mi fac cinste si pe aceasta cale imi cer scuze celor la care am facut referire! Sunt convins ca oamenii care se ocupa de teren isi vor da silinta iar la meciul din Europa League terenul va fi perfect!!!