Publicat : lun, ian. 18th, 2016

Spania are nevoie de 800 de capsunari din Romania

capsunariAgentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit din partea angajatorilor din Spania o oferta de locuri de munca in vederea organizarii unei selectiei pentru domeniul agricol. Angajatorul spaniol ofera un numar de 800 de locuri de munca pentru recoltarea de capsuni. Durata contractelor de munca este de aproximativ 3 luni, iar data estimata a angajarii este 15.02.2016.
Timpul de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauza de o jumatate de ora; 39 ore/saptamana impartite in 6 zile; programul incepe in primele ore ale diminetii; ziua 7 de odihna poate sa nu coincida cu duminca;.
Salariul oferit este de 40 euro brut/zi platibil la 2 saptamani; contributii datorate – 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.
Cazarea este oferita de catre angajator contra sumei de 1,6 euro/zi; nu exista posibilitatea cazarii solicitantilor barbati in cadrul firmei.
Oferta se adreseaza persoanelor cu vârsta minimã 18 ani, rezistente la munca fizica grea, iar experienta in munca agricola constituie avantaj.
Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte:
– cererea tip (se completeaza la sediul agentiei),
– carte de identitate ;
– cazier judiciar valabil,
– adeverinta medicala „apt pentru munca”,
– CV in limba romana (se completeaza la sediul agentiei).
Selectia va avea loc in data de 25 ianuarie 2016, iar persoanele interesate care au domiciliul pe raza judetului Giurgiu si care indeplinesc cerintele angajatorului (apte pentru munca la camp, in pozitie aplecat) trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel: 0246/230613 sau la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru comunicarea detaliilor privind locatia selectiei.

Despre autor

-