Publicat : mar, iul. 19th, 2016

Sponsorizare pentru achizitionarea unui mamograf pentru Spitalul Judetean

marian minaSute de femei din Giurgiu merg anual la clinicele private din Bucuresti pentru efectuarea controalelor la sani, Si asta pentru ca Spitalul Judetean nu are un mamograf. De ani de zile, in sedintele Consiliului Judetean se discuta despre achizitionarea unui astfel de aparat, insa totul a ramas doar la nivel de discutii.
Noul presedinte al CJ, Marian Mina a facut un anunt care demonstreaza ca increderea acordata de cetatenii judetului este una justificata. In cadrul ultimei sedintei a Consiliului Judetean desfasurata vineri 15 iulie, Marian Mina a anuntat ca Spitalul Judetean va beneficia de o sponsorizare de 35.000 de euro pentru achizitionarea unui mamograf.
“O firma privata din judetul Giurgiu va sponsoriza achizitia mamografului pentru Spitalul judetean. Este vorba despre o suma de 35.000 de Euro, bani pentru care va trebui sa facem o rectificare de buget. Această rectificare o vom pregati si supune dezbaterii plenului Consiliului in sedinta urmatoare”, a declarat presedintele CJ, Marian Mina.

Despre autor

-