Publicat : mar, mai 5th, 2015

Surse: Prefecta judetului a semnat eliberarea din functie a primarului din Izvoarele

banica alinSurse din Institutia Prefecturiui ne-au informat ca astazi prefecta judetului – Carmen Nina Crisu – a semnat dispozitia de eliberare din functie a primarului din Izvoarele – Alin Banica.

Va reamintim ca Stanciu Alin Banica a fost condamnat de Tribunalul Giurgiu la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Acelasi Tribunal, in baza art. 45 si art. 67 alin 1 Cod Penal interzice lui Alin Banica drepturile prevazute de art. 66, alin. 1, lit. A, b si k, ca pedeapsa complementara, pe o perioada de 2 ani. (nu poate fi ales si nu poate ocupa nicio functie de conducere in institutiile statului).

Desi Stanciu Alin Banica avea cunostinta de aceasta Hotarare, in ultima perioada, spun surse din localitatea Izvoarele, a mers la primarie si si-a exercitat calitatea de primar si chiar mai mult decat atat – precizeaza sursele noastre. Vom reveni cu amanunte, dar si cu extrase interesante si fulminante din rechizitoriul intocmit de Instanta (inregistrari ambientale, oameni de legatura, etc…).

Despre autor

-