Publicat : mie, iun. 21st, 2017

Surse: Senzational! Sefului Inspectoratului Scolar i-a mai crescut o mana!

mana bionicaMarturisim ca titlul publicat pe un site online ne-a luat pe nepregatite. Nu stiam daca este o gluma nereusita sau este de-adevaratelea. Cum sa fie de-adevaratelea?
Ne-a mai venit inima la loc in momentul cand am zarit ghilimelele din titlu: MIRELA DELEA – NOUA „MÂNĂ DREAPTĂ” A INSPECTORULUI ŞEF GIGI OPRIŞAN
Insa cand am purces la citirea textului am constata alta dandana: nu gaseam chichirezul… Chiar ne intrebam ce ar putea face Gigi Oprisan… cu trei maini. OK, in birou, cu o mana semneaza si cu alta pune stampila. In autoturism cu o mana schimba vitezele si cu alta tine tare de volan (presupunem ca are hands free pentru convorbirile la telefonul mobil)… Acasa, cu o mana tine cutitul si cu alta tine furculita (presupunem de asemenea ca telecomanda TV este in posesia altcuiva).
Si atunci, pentru ce i-ar mai trebui o mana, si inca una… dreapta?
Ne-am dumirit abia cand am aprofundat stirea: de vina este ministrul Educatiei, care a semnat pe 16 iunie un ordin prin care prof. Mirela Delea, director al Colegiului National “Ion Maiorescu” a fost detasata temporar ca inspector sef adjunct al ISJ Giurgiu.
Transplant reusit pe ultima suta de metri, cand inca se putea cate ceva pe la ministere.

Despre autor

-